NEJZDRAVĚJŠÍ WEB V ČR – 0 % tuku, 0 % cukru, 0 % koronaviru, 100 % humoru


Velkým překvapením pro orgány činné v trestním řízení bylo zjištění, že vysoce prosperující největší prádelna v širokém okolí, VALCHA s.r.o., není ve skutečnosti skutečnou prádelnou prádla, nýbrž že se ve skutečnosti jedná o skutečnou prádelnu peněz. Tento fakt byl konstatován po loajálním hlášení široce známé pojišťovny ŠZP, která loajálně oznámila orgánům činným v trestním
řízení skutečnost, že vysoce prosperující největší prádelna v širokém okolí, VALCHA s.r.o., jež je u ní pojištěna proti škodě způsobené její podnikatelskou činností, uplatňuje na této pojišťovně plnění pojistného nároku ve výši pět set milionů korun a kousek, neboť obdobná suma korun byla v pračkách tohoto podnikatelského subjektu skutečně vyprána a to na 100 stupňů Celsia, čímž byla zcela znehodnocena. Pojišťovna je ochotna proplatit zmíněnou sumu pěti set milionů, ovšem bez zmíněného kousku, neboť ten, dle jejího názoru, jako vypraný na vyvářku, za poskytnuté diskrétní služby patří jí.

Skrze diskrétní a těžko proniknutelnou stěnu mlčení nakonec vyplul na veřejnost přísně utajovaný případ z kompetence zoologické policie, jmenovitě jejího oddělení pro boj s organizovaným zločinem, zaměřeným na páchání trestné činnosti na cizokrajné fauně. Skupina dobře organizovaných zoozločinců, dle vyšetřených důkazů, dostala zálusk na objekt, v nedávných letech nainstalovaného babyboxu u místní nemocnice, který hodlala zcizit a odprodat do sběrných surovin a tímto způsobem získat nemalou finanční hotovost k páchání další trestné činnosti. Celá zločinná akce byla zorganizována tak, že celá skupina zločinců systematicky oplodňovala dívky a ženy nižšího IQ z širého okolí a po porodu je nutila odkládat svá čerstvě narozená dítka do babyboxu. Při tom je podvodně vodila do místní ZOO a nutila je odkládat děcka do kapes zde chovaných klokanů. Touto činností měl být oficiální babybox zdánlivě dlouhodobě nevyužit, zapomenut a jako takový být snáze zcizitelný a jeho krádež zůstat nepovšimnuta. Zoologická policie naštěstí udělala těmto jejím záměrům přítrž, i když z odložených dítek se jim jich podařilo zajistit zhruba polovinu, neboť druhá polovina již mezitím povyrostla a odhopkala.

Příslušníci Interpolu a Polpolu (Polární Policie) vyšetřovali loni v polárním létě příčinu úmrtí mnoha desítek umrzlých polárních medvědů. Policisté s ledovým klidem případ objasnili a dokázali, že inkriminovaní medvědi umrzli závistí, neboť všichni těsně před svou smrtí objevili a pozorovali, za účelem sežrání, ztroskotanou polární výpravu, která v třeskutých mrazech přežívala jen díky tomu, že si ohřívala jídlo v příručních ledničkách, ve kterých bylo o 60 stupňů Celsia méně než venku, přičemž si k jejich pohonu vyráběli elektrický proud rozbíjením atomu ledu, a když jim tento led došel, třeli si, za pomoci erotických časopisů, tyče. Polární policie došetřila, že dle stop slinných tyčí z úst medvědů a jejich rozkroků, pokrytých hustou vrstvou ledu, došlok jejich umrznutí závistí v důsledku srovnávání protagonistek erotických časopisů s jejich vlastními medvědicemi.

 

Píše: Sidonius Jiro

Sdílet:

Chceš víc humoru?

Máš rád humor a chceš ho dostávat až do schránky? Předplať si náš humoristický časopis Tapír