NEJZDRAVĚJŠÍ WEB V ČR – 0 % tuku, 0 % cukru, 0 % koronaviru, 100 % humoru


Velmi primitivním až diletantsky venkovským způsobem vykradl neznámý pachatel velkosklad velkoobchodu zabývajícího se importem a exportem slamníků. Pachatel zanechal na místě činu specifické, těžko identifikovatelné částečně setřelé a rozmazané stopy své obuvi, odpovídající velikosti zhruba č. 91. Vyšetřující kriminalisté na místě kriminalisticky vyšetřili náročnými vyšetřovatelskými metodami, zejména kriminalistickými pohledy a doteky, že tyto stopy jsou pokryty mikroskopickými, místy až dvanácticentimetrovými úlomky slaměných stébel, patrně pocházejícími ze slámy a to venkovské. Poté už pro kriminalisty nebylo těžké nalézt člověka, jemuž čouhá sláma z bot. Skutečně se tomu tak stalo za rohem o 4 metry dále, kde pachatel ležel na ukradených slamnících a chrápal, až se mu třásla sláma v botách.

K planému poplachu vyjížděli zničehonic skupiny hasičů, záchranářů a policie na místní vlakové nádraží, kde podle oznámení údajně ležel v kolejišti jakýsi neznámý člověk, úplně na kaši. Koordinovaným vyšetřovacím postupem všech záchranných složek a policie bylo zjištěno, že se jedná skutečně o cca 70 kg, patrně pohozené, kaše neznámého původu, na níž ležel na mol opilý modrý zaměstnanec Českých drah. Důkladným vyšetřením celé situace bylo vyšetřeno, že se jedná o 70 kg kaše, skutečně pohozené či vytroušené dosud neznámým majitelem a o dosud neznámého zaměstnance Českých drah, který byl, jsa podroben ve své duševní nepřítomnosti testu na detektoru lži, dle svých reakcí, úplně na kaši.

Dlouhý čas nemohli příslušníci kremační policie přijít na kloub tomu, jakým způsobem jsou okrádáni nebožtíci ve státním krematoriu v K. nad K. o mnohdy hodnotné oblečení a cenné doplňky, jimiž je jejich pozůstalí vybavovali a obdarovávali na jejich poslední cestu. Po náročném a teplotně vysilujícím pátrání se jim však podařilo tento zapeklitý horký případ úspěšně objasnit. Dopadeným pachatelem byl sám generální ředitel tohoto krematoria Bc. G. Ř., jenž svou trestnou činnost páchal velice nápaditým a nenápadným způsobem tak, že si v procesu kremace vlezl ve svém superazbestovém obleku a čepici do rakve ke spalovanému nebožtíku ,kde jej ještě před okamžikem žehu okradl o vše cenné, ukradený kontraband si uschoval do svých velkých superazbestových kapes a poté si ještě celou dobu žehu, zdarma,na státní útraty, vyhříval ischias.Za své činy je žalován zejména svou zdravotní pojišťovnou, jež se cítí být poškozena ušlým ziskem za neproplacené terapie hřejivými DD proudy.

 

Píše: Sidonius Jiro

Sdílet:

Chceš víc humoru?

Máš rád humor a chceš ho dostávat až do schránky? Předplať si náš humoristický časopis Tapír