NEJZDRAVĚJŠÍ WEB V ČR – 0 % tuku, 0 % cukru, 0 % koronaviru, 100 % humoru


Zatím bezprecedentní případ je vyšetřován v souvislosti s podáním trestního oznámení na známého senzibila Z. S., jenž je obviněn z nedovoleného a hlavně neplaceného příjmu internetu, všech satelitních televizí i rádií a napojení se na všechny existující světové telefonní operátory svou hlavou. Tento svéhlavý senzibil, přijímající nejrozmanitější vlny a vysílání, o frekvencích policejních vysílaček a řízení leteckého provozu nemluvě, způsobil nepředstavitelné škody organizacím, jako jsou televizní a filmové společnosti a Ochranné sdružení autorské (OSA), jež poškozoval zejména tím, že vkládáním nosičů CD do svých úst pořizoval nelegální kopie filmových děl a hudby. Taktéž využíval svou senzibilní hlavu k bezplatnému telefonování, o stahování dat z internetu nemluvě. Obviněnému senzibilovi hrozí trest až 20 let v některém hlubokém nápravném dole, kde není signál a náhrada veškerého ušlého zisku poškozeným organizacím a to až k datu jeho narození zpětně. Pokud škodu vyčíslenou na 900 000 000 000 000 000 000 miliard zlatých eur neuhradí do 30 dnů od vynesení rozsudku, hrozí mu doživotní odnětí jeho přijímacího zařízení.

K otřesnému týrání zvířat docházelo po několik let v zoologické zahradě v Z. u Z. V této ZOO byl přistižen při činu její zaměstnanec J. Z., jenž se po křížovém výslechu, vedeném střídavě až jedním kriminalistou, spontánně přiznal k dlouhé sérii trestných činů znásilňování cizokrajných i tuzemských zvířat, jakož i ptáků a větších brouků. Z vyšetřování vyplynulo, že se jedná o nebezpečného devianta, jenž si jako čtyřprocentní zoofilní pedofil vybíral ke svým hrátkám pouze mláďata chovaných zástupců fauny a to pouze samečky. Tuto svou úchylku porušil pouze jednou a to v pavilonu žížal. Hrozí mu doživotní trest jeho rozkroku za mřížemi ve speciálních mřížovaných slipech. Taktéž se musí v tygří kleci všem zneužívaným mláďatům veřejně omluvit, zejména broukům, jež to, ještě ve stádiu larev, údajně bolelo nejvíc.

Zoufalý dlužník, jenž se, díky nedokonalé legislativě, zadlužil u podloudných firem, půjčujících finanční prostředky a jenž žil pod trvalou hrozbou vymahačských organizací a státem chráněných bezskrupulních exekutorů, rozhodl se vyřešit svou bezvýchodnou životní situaci krádeží dlužného finančního obnosu. Shodou okolností se vloupal do vily známého legislativce a zákonodárce,
kde nestydatě odcizil několik desítek milionů korun, uložených pod podlahou. Tyto peníze poctivě nabyté nebezpečným a namáhavým korupčním jednáním a uložené na horší časy bez tučných příjmů ze státní kasy však náhle chybějí altruistickému politikovi již nyní a tak požaduje pro pachatele krádeže exemplární trest. Jelikož v našem demokratickém státě neexistuje možnost popravy, požaduje pro viníka trest nejvyšší až zčerná.

 

Píše: Sidonius Jiro

Sdílet:

Chceš víc humoru?

Máš rád humor a chceš ho dostávat až do schránky? Předplať si náš humoristický časopis Tapír