NEJZDRAVĚJŠÍ WEB V ČR – 0 % tuku, 0 % cukru, 0 % koronaviru, 100 % humoru

Černočerná kronika


Trestní oznámení na soukromého podnikatele, zedníka Z. ze Z., podali manželé M. majitelé nemovitosti, na jejíž opravu si dotyčného zedníka najali s tím, že jim dotyčnou nemovitost, v rámci plánovaných oprav, profesionálně opraví. Trestně oznámený zedník Z. se však při svých profesionálních opravách v rámci plánovaných oprav dopustil té profesionální opravy, že při opravě jednoho rohu opravované nemovitosti vytvořil, zatím neznámým stavařským gryfem, na tomto rohu tak ostrý úhel, čnějící do prostoru, že nebyl vůbec vidět. Tím způsobil majitelům opravované nemovitosti škodu v řádech několika desítek tisíc korun za vzácného papouška, jenž vypuštěn z klece, rozpůlil si hlavu hladkým řezem a na následky tohoto zranění zemřel, neboť rozpůlená hlava vzácného papouška je zranění neslučitelné s jeho životem. Tato škoda bude majitelům opravované nemovitosti částečně kompenzována faktem, že od okamžiku opravení jejich nemovitostizedníkem Z. neutratí ani korunu za mucholapky.

 

Trestní oznámení na štamgasty Š. v hospodě U H. podal důchodce Z. M., bývalý důstojník Československé lidové armády. Štamgasti Š. se mu údajně každodenně po třetím pivu posmívali a nadávali mu do zelených mozků a taktéž jej obviňovali, že má zelený mozek. Důchodce Z. M., v hodnosti štábního magora v záloze, se tedy podrobil náročnému hlavnímu vyšetření hlavy na hlavním štábu
a žaluje zákeřné posměváčky, rekrutující se většinou z řad majitelů modrých knížek, za pomluvu a nactiutrhání, neboť se v této kauze opírá o znalecký vojenský posudek a dobrovzdání, kde stojí jasně tmavozeleně na světlezeleném, že jmenovaný důstojník v záloze, důchodce Z. M., má po vyšetření hlavy na hlavním štábu, hlavní samopalu vzor 59, negativní nález, neboť v jeho hlavě žádný takový zelený mozek ani mozek jiné barvy shledán nebyl.

 

Velice smutný až tragický příklad lidského hyenismu byl zaznamenán v lokalitě L. nad N. v okolí místní LDN. Tuto léčebnu dlouhodobě nemocných, konkrétně oddělení dlouhodobých ležáků, opravdu sprostě a nízkým způsobem dlouhodobě vykrádali dva nenechavci z LDZ (Léčebna Dlouhodobě Zdravých). Tito vypočítavci si takto chtěli přilepšit k sociálním dávkám, jež pobírali jakožto osoby dlouhodobě zdravé a asociálně potřebné, popřípadě sociálně nepotřebné. Oba dva odporným a obzvláště odsouzeníhodným způsobem dlouhodobě kradli ležáky přímo z jejich postelí a pod rukou a pod cenou je rozprodávali do nejrůznějších stravovacích zařízení a do několika odvětví konzervárenského průmyslu. Jejich jednání bylo vystopováno na základě stop umělého chrupu, skleněných očí, endoprotéz atd., nápadně často nalézaných spotřebiteli v zakoupených konzervách, jakož i v baleních mletého masa a porcích polévky ve veřejných vývařovnách. Oba výtečníky čeká dlouhodobý trest ležení v některém ze zařízení LDZ (Lapák Dlouhodobě Zavřených).

 

Píše: Sidonius Jiro

Sdílet:

Chceš víc humoru?

Máš rád humor a chceš ho dostávat až do schránky? Předplať si náš humoristický časopis Tapír