NEJZDRAVĚJŠÍ WEB V ČR – 0 % tuku, 0 % cukru, 0 % koronaviru, 100 % humoru

Patrně již nad hlavu měla manželka Ch. Ch. (78) z obce Lednice milostných avantýr svého manžela Ch. Ch. (26) a s chladnou hlavou jej zavřela do mrazicího boxu v jejich společné firmě na výrobu umělého sněhu. Poškozený Ch. Ch., původem Eskymák, však ani v této situaci neztratil horkou hlavu, díky čemuž přežil šestnáct let v nehostinném interiéru mrazáku, kde si z naškrábaného sněhu postavil iglú, v němž si topil ledem, jedl celou dobu smažené rampouchy, pikantně kořeněné sněhovými vločkami a pekl si polární chléb ze strouhané jinovatky, jenž si mazal taveným ledem. Objeven byl policií teprve po šestnácti letech na upozornění sousedů, že jej již šestnáct let neviděli. V okamžiku objevení byl na mol opilý kořalkou, jíž si vypálil mrazem a za hustým plotem z močových tyčí ležel na sněhulákovi dámského pohlaví, s nímž s ledovým klidem provokativně obcoval.

K politováníhodnému neštěstí došlo v obci O., v rodině R., před týdnem T., takhle k večeru V. Otec O. tam připravoval sele S. na rožnění R., když tu náhle došlo k zatmění slunce S. Jednalo se o dlouhodobé zatmění Z. a jelikož gril G. byl již rozpálen a připraven ke grilování, připravoval a obdělával otec O. sele S. tedy potmě, přičemž ještě stihl hlídat své dítě, batole B. Když konečně skončilo zatmění Z. a nastalo světlo S., maso M. již bylo ugrilováno a právě se podávalo na talířích T. Všem pozvaným jedlíkům J. velmi chutnalo, až do chvíle, kdy soused od vedle V. vytáhl po posledním soustu S. z úst Ú. dudlík D. V tu chvíli celá společnost S. pojala mlhavé podezření P. a odebrala se na kontrolu K. do ložnice L. A skutečně v postýlce P. se spokojeně rozvalovalo sele S.

Příslušníci policejního oddělení ŠTB (Šrotní Těžkooděnecké Baterie) vyšetřovali po ránu závažný případ zmizení silničního válce z komunikace R -10 mezi tímhle a támhletím. Firma, vlastnící tento válec na úpravu asfaltu, nahlásila jeho ztrátu a policejní oddíl ŠTB po úmorném vyčerpávajícím pátrání vypátral jeho stopy ve výkupně kovového šrotu, kam byl patrně v noci přinesen a prodán čtyřmi sty padesáti osmi občany splývajícími s tmou a hovořícími špatnou češtinou až slovenštinou.
Tito byli bezprostředně na to, hned po ránu vypátráni na základě stop DNA řidiče, spícího celý minulý den v nyní již sešrotovaném válci. Všech čtyři sta padesát osm pachatelů na své zatčení vůbec nereagovalo, neboť byli tou dobou, za stržené peníze, již taktéž na šrot.

Píše: Sidonius Jiro

Sdílet:

Chceš víc humoru?

Máš rád humor a chceš ho dostávat až do schránky? Předplať si náš humoristický časopis Tapír