NEJZDRAVĚJŠÍ WEB V ČR – 0 % tuku, 0 % cukru, 0 % koronaviru, 100 % humoru

 
Na tísňovou, dle evropských norem novou, linku policie 1582913402971872641 se po několika přehmatech a omylech konečně po třech a půl hodinách dovolal majitel největšího klenotnictví ve městě a oznámil, že byl patrně vykraden, nebo co. Policisté, kteří vzápětí okamžitě na to, asi po šesti a půl hodinách, dorazili na nahlášenou adresu, po ohledání místa činu konstatovali, že se na toto místo činu patrně někdo dosud nezjištěným způsobem vloupal a toto místo činu patrně vykradl,
nebo co. Toto konstatování bylo okamžitě po osmi a půl hodinách ohledávání zaprotokolováno a z následného ohledávání místa činu byl vyvozen závěr, že vzhledem ke skutečnosti, že z inkriminovaného místa činu, potažmo již zmiňovaného klenotnictví, se vůbec nic jiného neztratilo, kromě veškerých zde uložených diamantů a diadémů, se patrně bude jednat o pachatele nemocného vysokým stadiem cukrovky.
Na oznámení nejmenovaného úředníka důležitého státního úřadu, že se po chodbách jejich úřadu zakopává o roztroušené seno a slámu, kanceláře jsou plné hnoje a archiv k prasknutí naplněn nechutnými kobližky, ujala se policie, respektive její odbor PDVH (Píchání Do Vosího Hnízda), tohoto složitého případu, patrně prorostlého i do jiných, zřejmě všech, státních úřadů a všech pater úřední hierarchie .Úředním vyšetřováním všech úřadů a úředníků bylo vyšetřeno, že za pozadím celého případu se všemi jeho hnojnými a kobližkovitými atributy stojí, ba co sedí,obrovský úřední šiml, jenž řehtá s takovou intenzitou řehtotu, že přeřehtá i úřední vyšetřování, za což mu hrozí obvinění z maření úředního výkonu píchání do hnízd.
 
Vlaková souprava metra byla onehdy ráno, vlivem pohybu tektonických stěn a následného nadzdvižení kolejového pásu, vymrštěna prudce vzhůru, přičemž prorazila tunel i horninu nad ním a vyjela ze země na povrch. Stalo se tak, bohužel, na frekventované křižovatce, kde právě projížděl peloton šesti set cyklistů, jimž vlaková souprava nedala přednost zprava. Ve stejné chvíli vjel do křižovatky jiný peloton osmi set cyklistů, jimž opět nedala přednost, tentokrát zleva. K dovršení všeho,
přímo doprostřed křižovatky spadlo dopravní letadlo s dalšími jedenácti sty cyklisty na palubě, jemuž souprava metra nedala přednost zhora. K řádnému osvětlení celé nehody bylo na místě neštěstí ihned zahájeno pátrání po černých skříňkách, jež však nebyly nalezeny. Nalezeny byly pouze skříňky hnědé z toalet havarovaného letadla, v nichž lze vidět hovno.

Píše Sidonius Jiro

Sdílet:

Chceš víc humoru?

Máš rád humor a chceš ho dostávat až do schránky? Předplať si náš humoristický časopis Tapír