NEJZDRAVĚJŠÍ WEB V ČR – 0 % tuku, 0 % cukru, 0 % koronaviru, 100 % humoru

 
Jistý gurmán J. G. byl obviněn z trestného činu porušování práv národnostní skupiny obyvatelstva, jakož i orálního útoku na tutéž s úmyslem poškodit tuto skupinu obyvatelstva jejich perorálním vyhlazením. K tomuto trestnému činu došlo při účasti na místopisném poznávacím výletě zmíněného gurmána J. G., a to při jeho zastávce na oběd ve vyhlášené restauraci „U Sladkých Kozinů“ v Domažlicích. Přestože mu byla nabídnuta, coby místní specialita, dobře propečená jehněčina a poté i propečená teletina, gurmán J. G. prohlásil, že jsou všichni pěkně vypečení, neboť to je kravina a poté i volovina a že přijel na Chodsko, aby zde ochutnal kozinu a to nejlépe na sladko a to ještě hned k tomu několik chodů. Gurmánu J. G. tak hrozí vysoký trest za plánování genocidy proti skupině obyvatelstva, proti němuž ovšem protestuje nesouhlasným mručením a ještě nesouhlasnějším kručením.

 

Odpovědný redaktor (54) známého seriózního ekonomického padesátiletníku žaluje svého zaměstnavatele, majitele zmíněného ekonomického padesátiletníku za podvod, klamavou reklamu a za porušení tiskového zákona a zákona o zaměstnanosti. Cítí se být podveden a poškozen, neboť byl přijat na místo odpovědného redaktora padesátiletníku za platově zdánlivě výhodných 25 000 000,-Kč za každé vydané číslo padesátiletníku. Poškozen se cítí být zejména jemu zatajenou skutečností, že nejbližší číslo padesátiletníku vyjde až za 37 let. Na otázku, jak vysoké odškodné bude požadovat na žalované straně, čtyřiapadesátiletý odpovědný redaktor neodpověděl.

 

Obzvláště rafinovaný případ byla nucena řešit speciální policejní jednotka z útvaru pro vyšetřování násilných trestných činů, páchaných na chobotnatcích. Obzvláště rafinovaný ošetřovatel slonů v jedné z osmi zoologických zahrad v katastru naší obce, obzvláště rafinovaně natíral třikrát denně slonům jejich kly bílou latexovou barvou, čímž se na těchto vytvořila, po sto devadesáti dvou dnech pečlivého natírání, osmnáct milimetrů silná vrstva barvy, gumové konzistence a vytvořila na sloních klech nenápadná bílá pouzdra, necvičeným okem laika těžko rozeznatelná od skutečných sloních klů. Poté již bylo pro obzvláště rafinovaného ošetřovatele hračkou postupně z těchto pouzder vydolovat vzácnou bílou slonovinu, jíž zpeněžoval na černém trhu za obrovské sumy černých peněz. Jak s takto podvodně nabytou hotovostí naložil, zarytě odmítá prozradit, přičemž ještě provokativně a obzvláště rafinovaně mlčí. V jeho domě a přilehlých nemovitostech bylo po domovní prohlídce nalezeno několik desítek tisíc sudů s bílou latexovou barvou a jeden cestovní pas s jedním vízem do Afriky.

 

Píše: Sidonius Jiro

Sdílet:

Chceš víc humoru?

Máš rád humor a chceš ho dostávat až do schránky? Předplať si náš humoristický časopis Tapír