NEJZDRAVĚJŠÍ WEB V ČR – 0 % tuku, 0 % cukru, 0 % koronaviru, 100 % humoru


Na stížnosti nájemníků panelového domu na panelovém sídlišti v panelovém městě, že se domem šíří nepopsatelný zápach a ve všech místnostech jim cosi nevábného kape ze stropu, byla provedena domovní prohlídka v posledním patře domu, v bytě řezníka Ř., pravděpodobném epicentru zápachu. Při detailním zkoumání bytu, zde byl nalezen, v prostoru obývacího pokoje masový hrob, plný masa v nejvyšším stádiu rozkladu a na něm nápis „Odpočívej v pokoji“. Řezník Ř. se proti obvinění z nestandardního nakládání s masem obhajoval tím, že mu nešly kšefty a že takto musel pohřbít svou živnost.

Příslušníkům speciálního útvaru PPP (Proti Pirátská Policie) se podařil během posledního tsunami opravdu husarský kousek. V jejich luxusní vinylové vile s luxusní dírkou uprostřed se jim podařilo dopadnout padesát osm let soudně hledané piráty, 2,5 krát soudně trestaného C. D. a 3,5 krát soudně trestaného L. P. Oba byli zadrženi v nestřeženém a nečekaném okamžiku v jejich luxusní vinylové vile s luxusní dírkou uprostřed právě ve chvíli, kdy seděli ve své luxusní zahradě a ráchali si nohy ve svém luxusním bazénu plném nosičů za přítomnosti luxusních dívek s taktéž luxusní dírkou uprostřed. Policisté byli za svůj husarský kousek odměněni přeložením k husarské policii, jež se zabývá pouze luxusními případy krádeží hus.

Velmi nebezpečný neznámý žhář, jenž je inkognito na útěku (nar. 1978), je stíhán protipožárním komandem ve složení ohnivý praporčíček Kazbunda plus dva členové SNŽ (Spolek Nepřátel Žehu). Neznámý žhář je podezřelý, že v obci Ž. A jejím okolí vypálil postupně stoh, ještě jeden stoh, poté dva stohy a poté všech zbývajících třicet sedm stohů najednou. To mu však bylo málo a následující noci vypálil současně velkosklad toaletního papíru a zároveň i hasičskou zbrojnici, z čehož se přivolávaný zasahující oddíl hasičů patrně po…potřebě neubrání, neboť jejich zásah byl v podstatě paralyzován skutečností, že jim tento nebezpečný neznámý žhář ve stejnou dobu paralelně vypálil i rybník, ze kterého čerpali vodu ke svým hasebním zásahům.

Píše: Sidonius Jiro

Sdílet:

Chceš víc humoru?

Máš rád humor a chceš ho dostávat až do schránky? Předplať si náš humoristický časopis Tapír