NEJZDRAVĚJŠÍ WEB V ČR – 0 % tuku, 0 % cukru, 0 % koronaviru, 100 % humoru

Po četných stížnostech invalidních pachatelů trestných činů a doručení petice ombudsmanoví, bylo nařízeno ministerstvem vnitra zřízení zvláštní invalidní policejní jednotky, složené pouze z invalidních příslušníků policie, neboť invalidní pachatelé dosud považovali za nefér, byli-li pronásledováni zdravými policisty a tudíž téměř vždy dopadeni. Nově tedy, dle novely zákona 351/12 odstavce bé, sbírky bude povoleno, např. v případě vyloupení klenotnictví beznohým lupičem, jeho pronásledování pouze policistou se stejným postižením, tedy na vozíku. Zakázku na dodávku dvě stě padesáti invalidních policejních vozíků v hodnotě dvě stě padesáti milionů policejních peněz vyhrála s přehledem bez vypsání tendru firma INVALUP, sdružující a zaměstnávající bývalé, současné i budoucí invalidní lupiče vozíčkáře.

Vysoké odškodné hodlá vysoudit zákazník, jenž zakoupil nafukovací pannu od firmy ANČAFOUK, vyrábějící nafukovací panny. Nic netušící zákazník si nechal pannu nafouknout kompresním způsobem již v obchodě, kde mu ji nezodpovědný prodejce přefoukl nad povolenou hodnotu, čímž způsobil v panně vnitřní tenzi, jež se projevila v zákazníkově ložnici při gumojazyčném orálním sexu, protržením umělohmotné sliznice a následným mohutným únikem stlačeného vzduchu tímto otvorem skrz zákazníkův ústní otvor do jeho těla, v němž způsobil rozedmu plic v řádu několika desítek atmosfér. Zákazník požaduje po žalované firmě buď částku, rovnající se ceně gumové panny v provedení black a nebo nové gumové plíce v provedení, které si ještě rozmyslí.

Zajímavý případ z oblasti hospodářské kriminality řešili kriminalisté v hospodě v obci H. H. nad H. H. Hospodský H. H., jenž pěstoval na dvorku za hospodou domácí drůbež a jiné drobné zvířectvo, zaznamenával v posledním období asi jedenácti let úbytek jednotlivých kusů svých vypěstovaných svěřenců, zejména nutrií, králíků, holubů, slepic, kachen, husí a dalšího domácího zvířectva
pekáčovitého charakteru. Prvotní podezření hostinského, že se pravděpodobně v otázce pachatele jedná o přírodního predátora, jmenovitě káně, hospodští kriminalisté po třech dnech a šedesáti pivech čekání vyvrátili fyzickým dopadením skutečného pachatele .Ve skutečnosti se nejednalo o zmiňované káně, nýbrž o dosud nezmiňované cikáně.

Píše: Sidonius Jiro

Sdílet:

Chceš víc humoru?

Máš rád humor a chceš ho dostávat až do schránky? Předplať si náš humoristický časopis Tapír