NEJZDRAVĚJŠÍ WEB V ČR – 0 % tuku, 0 % cukru, 0 % koronaviru, 100 % humoru


V manželské hádce o vysavač při sobotním velkém úklidu vykřikla lehce jetá manželka na svého dlouholetého jetého manželka větu: Tak si ho strč, víš kam! Poté odešla trucovat do sklepních prostorů se skrýšemi alkoholu a dezorientovaný lehce jetý manžel tak v afektu učinil. Tím došlo k podtlaku jeho útrob a nemožnosti vytáhnout vysavač ven, což tento kutil vyřešil tím, že si ještě podle vysavače zavedl do těla hadici od kompresoru. Tím došlo naopak k nadtlaku a muž se nafoukl do nebývalých rozměrů, čímž došlo k vytlačení obsahu střev do jiných tělesných lokalit, ponejvíce do hlavy. Po operaci hlavy bylo lékaři konstatováno, že se nic závažného nestalo, neboť nelze rozeznat původní obsah hlavy od nového přírůstku. Na lehce jetou manželku bylo podáno trestní oznámení pro navádění k sebeublížení na zdraví s následkem ničeho a ta naopak podala žádost o rozvod s odůvodněním, že její lehce jetý manžel je náfuka.

Stokrát ústavně pozorovaný G. G., jenž byl poprvé v životě na vycházce ve sklepě u svých rodičů, vypil tam hned v první minutě pobytu omylem demižon jedu. Aby zpomalil jeho účinky a zároveň si spravil chuť, zajedl jej omylem bochníkem otráveného chleba nastraženého na krysy. Ve snaze přivolat si záchranku, vytočil omylem číslo deratizátorů, kteří okamžitě přijeli a okamžitě jej omylem postříkali jedovatým roztokem. Štěstím bylo, že omylem jel kolem neznámý otrávený cyklista a odvezl jej na rámu omylem do nejbližšího ústavu na pozorování. Rodiče inkriminovaného G. G., u nichž byl údajně na otravné návštěvě, k celému incidentu jedovatě poznamenali, že jejich pozorovaný syn G. G. se narodil omylem.

Za nepřiměřené užívání silných až vulgárních výrazů byli posláni na doživotí na nucené práce manželé Bž., oba důchodového věku. Tito přizpůsobiví delikventi bílé národnosti celý život poctivě pracovali, platili daně a to i ty, které nemuseli, chodili k volbám a volili i ty, co nemuseli, všechny úspory loajálně nezašantročili v rodinách svých dětí, nýbrž podloudně a zákonně nainvestovali do penzijních fondů, které zkrachovaly. Při cestě do lesa, v němž se chtěli oběsit, byli kontrolováni lesním revizorem a nemajíce lesní lístek, byl jim exekučně zabaven veškerý majetek. Na to oba pachatelé shodně reagovali přehnaným výrazem: Lumpárna! Oba byli po zásluze potrestáni a je jasné, že pro takováto individua není v naší společnosti místo a doživotní trest nucených prací je pro ně málo.

Píše: Sidonius Jiro

Sdílet:

Chceš víc humoru?

Máš rád humor a chceš ho dostávat až do schránky? Předplať si náš humoristický časopis Tapír