NEJZDRAVĚJŠÍ WEB V ČR – 0 % tuku, 0 % cukru, 0 % koronaviru, 100 % humoru


V nepřehledném úseku železniční tratě odtamtud jinam, právě přesně v místě pravoúhlé křižovatky železnice s jinou železnicí, se srazil zrychlený vlak s jiným zrychleným vlakem. Vlak, jedoucí zleva, totiž nedal vlaku, jedoucímu zprava, přednost zprava a tak u něj došlo k čelní srážce z boku a u druhého vlaku naopak. Celá dopravní nehoda je o to tragičtější, že právě v okamžiku srážky spadl v místě střetu mezi obě vlakové soupravy špatně připoutaný parašutista a na obou zrychlených vlacích způsobil značné škody na majetku a lidských i nelidských životech. Jelikož mu bylo v krvi mimo tělo naměřeno šestnáct promile alkoholu, což odpovídá vypití jednoho kýble leteckého benzínu, stává se tak automaticky viníkem celé nehody a pokud se znovu narodí, bude již od malička platit všem pozůstalým jako mourovatý.

V ohořelém vraku lůžkového automobilu na záletních gumách byla nalezena mrtvá žena s dvě stě padesáti čistými průstřely srdce, každý způsobený střelou jiného kalibru. Příslušníci nevěrnostní policie zjistili, že záletná žena byla zastřelena svým manželem a ostatními dvěma sty čtyřiceti devíti mužskými obyvateli domovské vsi, v níž tato nevěrná žena široce rozvíjela svou dalekosáhlou
pohlavní činnost. Z okruhu podezřelých a posléze obviněných a ještě posléze ji odsouzených mužů byl vyloučen pouze místní farář se svým pevným alibi, potvrzujícím, že v inkriminovanou dobu právě zneužíval místní skautský oddíl předškolních chlapců.

Skvělý úlovek se podařil jednomu a půl policistům z oddílu dálniční policie UŽOVKA 11. Na dálnici DDT 1, tenkrát na západě, v pravé poledne, se jim podařilo zadržet skutečného velmi nebezpečného piráta silnic. Marně se výtečník snažil maskovat sám sebe slunečními brýlemi pro jednooké a své počínání přiměřenou povolenou rychlostí a dodržováním dopravních předpisů, jakož i ohleduplným chováním k ostatním účastníkům silničního provozu. Zkušené tři oči jednoho a půl policistů jej okamžitě i ve zvýšené dopravní hustotě rozpoznaly a policisté je na svých služebních atomových mopedech dohnali a zneškodnili tím, že mu z jeho korábu servali všechny plachty, utrhli kormidlo a z jeho důlku mu razantním způsobem zabavili oční pásku.

Píše: Sidonius Jiro

Sdílet:

Chceš víc humoru?

Máš rád humor a chceš ho dostávat až do schránky? Předplať si náš humoristický časopis Tapír