NEJZDRAVĚJŠÍ WEB V ČR – 0 % tuku, 0 % cukru, 0 % koronaviru, 100 % humoru

 
Dvanáct dospělých a pět dětí se stalo obětí vlka při čekání na autobus na opuštěné autobusové zastávce uprostřed hlubokých horských lesů v pohraničí. Všech sedmnáct obětí z osad Nestíhalov, Dobíhaly a Uřícená Lhota ten den, jako vždy, přiběhlo vysokým tempem na zastávku, aby nepropáslo jediný autobus a nemohouc se ho dočkat, neboť tento měl poruchu, postupně pousedalo uřícenými pozadími ne studené balvany poblíž vozovky a stalo se tak obětí pořádného vlka. Všech sedmnáct obětí nyní požaduje velmi mastné odškodné od dopravního podniku v podobě jednoho litru sádla na jednu každou postiženou část těla nepodmíněně.

Po nekontrolovaném požití nadměrného množství různého alkoholu, odešla ve tři hodiny ráno v silně podroušeném stavu jednonohá notorická alkoholička N. A. (86) z přespolní restaurace U vola a za hlasitých zvuků, které vydávalo její tělo horní i dolní cestou, postupně zbila do krve a poté i do bezvědomí místního kováře, zvaného Lamželezo a šest pomocných dělníků, bouračů na blízkých jatkách, kteří již nic zlého netušili a již doma nevinně spali. Poté si dosud nevybouřená stařenka dala druhé kolo a jednoho po druhém nešťastné muže opakovaně znásilnila. Po sérii těchto násilných činů odhopkala na osmnáct kilometrů vzdálenou záchytnou stanici, kde rozkopala oplechovaná vrata, stloukla personál na hromadu, navlékla si kazajku, připoutala se lany k posteli
a usnula. Násilnici hrozí podmíněný trest jeden den bez alkoholu, s podmíněným odkladem na dva dni, ovšem za předpokladu, že se ještě vůbec probudí.

Zatím neznámý muž se vloupal včera v noci pod rouškou zápachu do zoologické zahrady, kde vylámal mříže na lvích a tygřích klecích a ukradl z nich veškeré podestlané seno, částečně již i kontaminované. Veškeré toto seno, včetně jednoho, omylem zahrabaného tygra, naložil z nedostatku jiných dopravních prostředků na krunýře patnácti želv obrovských a celou kolonu hnal bičem ven ze zahrady. Ostražití policisté z nedaleké služebny však čile naskákali do služebních aut a jali se muže s želví kolonou pronásledovat. Přestože při této nebezpečné honičce házeli po zloději služební zlé pohledy, podařilo se muži na hbitých želvách zmizet z dohledu, z doslechu a nakonec i z dočichu.

Píše: Sidonius Jiro

 

 

Sdílet:

Chceš víc humoru?

Máš rád humor a chceš ho dostávat až do schránky? Předplať si náš humoristický časopis Tapír