NEJZDRAVĚJŠÍ WEB V ČR – 0 % tuku, 0 % cukru, 0 % koronaviru, 100 % humoru


Osmkrát soudně trestaný podnikatel Ň. Ň. Byl tuhle trestně stíhán pro nekalé podnikání v oboru zdravé výživy. Nekale totiž vyráběl a nekale zavedl na kalý trh nekalou novinku v oboru kalé zdravé výživy. Byl jí doplněk stravy při odtučňovací dietě v podobě konzervy, jenž nekalý podnikatel prodával pod názvem SOMÁL PLUS. V konzervě po otevření nebylo vůbec nic a nekalec se hájil argumentem, že právě to umožnilo somálskému obyvatelstvu nabýt celoplošně jejich lepých asketických figur. Podnikatel Ň. Ň. Byl potrestán pokutou deset bambiliónů peněz (neboť dle zákona musí v každé konzervě něco být) a po napomenutí přišel na trh s inovovanou konzervou SOMÁL EXTRA, v níž je prd.

K padesáti letem odnětí svobody ve věznici bez střechy nad hlavou byl odsouzen bezdomovec J. Nedoma, který spáchal hned několik trestných činů, jimiž se provinil proti institutu bezdomovectví. Zákeřný Nedoma se nechal lazebníkem oholit dohola a ostříhat do polohola, koupil si společenský oblek, přijal zaměstnání manažera v bance, koupil si dům na hypotéku a automobil na lízink. A na totéž i manželku. Těmito trestnými činy se chtěl podle vyhnout placení daně z bezdomovectví, čímž poškodil stát o částku rovnající se devadesáti dvěma nacpaným igelitkám z kontejneru a čeká ho zasloužený trest.

Za nestandardní jednání, poškozující konkurenci, byl zatčen a vzat do vazby CH. CH., podnikající v oboru gastronomie. Ve své denně uklízené restauraci dával svým hostům plné talíře jídla s přemrštěnou gramáží masa a nadstandardními přílohami za směšné částky. Též byl opakovaně přistižen při trestném činu točení piva nad míru. Po důkladném výslechu a posudku znalců v oboru psychiatrie byl uznán osobou, jež neručí za své jednání a byl internován na zamřížované klinice pro pacienty s poruchou soudnosti.

Píše: Sidonius Jiro

Sdílet:

Chceš víc humoru?

Máš rád humor a chceš ho dostávat až do schránky? Předplať si náš humoristický časopis Tapír