NEJZDRAVĚJŠÍ WEB V ČR – 0 % tuku, 0 % cukru, 0 % koronaviru, 100 % humoru


K tragické nehodě došlo za tmavé noci, mezi dvěma dny, v budově Odchodní banky (dceřiná společnost Záchodní banky). Dva bankovní lupiči se totiž vloupali do této banky, skrz ochranný počítačový systém, za pomoci počítačového paklíče. Ten jim však nepasoval do ochranné počítačové dírky a tak jeden z pachatelů použil počítačový hasák, zatímco druhý dával, s výrazem
Pinďous 9 v obličeji, za rohem bacha. Jaké však bylo překvapení obou lupičů, když v bance nenalezli žádnou, ani virtuální hotovost, za to je však v neosvětleném tunelu, procházejícímnapříč celou Odchodní bankou až do Záchodní, smetl v plné rychlosti vlak, plně obsazený managementem obou bank. 

 

Neznámý rozrušený muž stál onehdy na 1,5 metru vysokém mostě přes nic, pod nímž měl do výše 1 metru vystlané peřiny a požadoval od náhodných kolemstojících místních občanů, kteří ho vůbec neznali, 10 milionů Kč, vrtulník a cvičeného slimáka, jinak vyhrožoval, že skočí. Občané se mu však vysmáli do obličeje a zavolali policii, hasiče a záchranku. Když ani za šest hodin nikdo
nepřijel, neboť všechny záchranné složky měli zrovna turnaj v kuželkách, sbalil rozrušený muž peřiny a odešel domů, kde po ostré dvouslovní přestřelce zbil manželku peřím a poté ji kompletně znásilnil ze všech stran i s oběma dětmi a její matkou a matkou její matky. Štěstím v neštěstí bylo, že obě matky byly již vdovy.

 

Dlouho hledaný kapesní zloděj byl zadržen při činu dlouho hledající kapesní policií v restaurační restauraci, ve večerních hodinách večer. Zadržen byl při páchání své trestné činnosti, právě ve chvíli, kdy si jeho náhodný spolustolovník na chvíli vyndal skleněné oči, aby si odpočinul na ďůlky. Toho kapesní výtečník okamžitě využil a střelhbitě mu z vepřové kapsy na jeho talíři vykradl veškerý hrášek a kus vejce. Z lupu se neradoval dlouho, neboť byl bezprostředně poté ihned zatčen kolemležící kapesní policií. Při následné domovní prohlídce byl usvědčen z další trestné činnosti a to podle, v jeho bytě, nalezených mláďat, z čehož kapesní kriminalisté vydedukovali, že výtečník v šesti zoologických zahradách vykradl kapsy padesáti sedmi klokanům.

Píše: Sidonius Jiro

Sdílet:

Chceš víc humoru?

Máš rád humor a chceš ho dostávat až do schránky? Předplať si náš humoristický časopis Tapír