NEJZDRAVĚJŠÍ WEB V ČR – 0 % tuku, 0 % cukru, 0 % koronaviru, 100 % humoru

 
Osmnáctkrát soudně trestaný Jeníček K. (4) byl přivolanou hlídkou pískovištní policie zajištěn na umělohmotné skluzavce, kde se ukrýval, převlečen za igráčka. Po zajištění byl převezen do pískovištní vazby a obviněn z trestného činu lumpačení s následkem breku a řevu, jelikož svým spolupískovníkům a spolupískovnicím rozkopal svou recidivní nožičkou třicet šest kusů středně velkých báboviček, dva kusy hradů a jeden kus hrobečku pro neduživou žížalu. Tímto svým činem způsobil poškozeným škodu ve výši půl dne života, který prořvali a hrozí mu trest nejvyšší, jímž je odnětí všech plyšáků, čínské výroby, na jejich doživotí, jež u nich patrně nastane nejdéle do dvou týdnů.
Politický recidivista Jiří P., jenž vyvíjel nejrůznější kriminální činnost na nejrůznějších politických a vládních postech, naposledy jako vrchní vládař, byl obviněn z toho, že když se tu zákoně obohatil o tolik a tolik milionů a tam zase o ještě více a více milionů z kapes daňových poplatníků, že z tohoto zákonného obohacení nezákonně nezaplatil povinnou daň z obohacení. Jelikož se kajícně nepřiznal a svým vyšetřovatelům a soudcům velkomyslně zaplatil část této daně na jejich dobročinné účely a potřeby, bylo od jeho stíhání upuštěno, zejména proto, že svým daňově poplatným spoluobčanům kajícně slíbil, že už to víckrát neudělá a svým vyšetřovatelům a soudcům, že to udělá ještě víckrát.
Osmkrát falešně obviněná F. O. vstoupila v noci z toho na toho, falešným vchodem, do restaurace tam a tam a objednala si, pod falešným jménem, z jídelního lístku falešnou svíčkovou. Po zkonzumování tohoto jídla, bez mrknutí oka, zaplatila obsluhujícímu personálu s falešným úsměvem falešnými bankovkami. Přivolaným falešným policistům se poté snažila namluvit, že pokud by oni byli praví policisté, ráda by zaplatila s pravým úsměvem pod pravým jménem pravými penězi a odešla pravým východem, ale to pouze za předpokladu, že by jí byla za ty peníze ke konzumaci předložena pravá svíčková.

Píše: Sidonius Jiro

Sdílet:

Chceš víc humoru?

Máš rád humor a chceš ho dostávat až do schránky? Předplať si náš humoristický časopis Tapír