NEJZDRAVĚJŠÍ WEB V ČR – 0 % tuku, 0 % cukru, 0 % koronaviru, 100 % humoru

Neznámý muž přijel v pozdních večerních hodinách automobilem značky Opel Orangutan, oranžové barvy, k čerpací stanici na Vidrholci, kde si velmi nenuceně načerpal plnou nádrž pohonných hmot a bez zaplacení ujel z místa činu. Tímto nevznikla nikomu vůbec žádná škoda, neboť pachatel nemohl vůz asi dvě hodiny nastartovat a odjel tudíž autobusem MHD. Naopak majitel čerpací stanice by se rád s neznámým mužem vyrovnal, neboť dotyčný vůz mu byl před časem ukraden a on tehdy vypsal tučnou odměnu za jeho navrácení.

Tragicky skončil pokus o sebevraždu plešatého Kudrnáče z obce s kopce. Kudrnáč, jehož patrně omrzel život, hodlal spáchat sebevraždu tím, že se zastřelí při oběšení v rybníce. Skočil tedy s lehkým samopalem a smyčkou kolem krku ze stavidla rybníka na kopci a v úleku nad náhlým zadrhnutím oprátky vypálil krátkou dávku, při níž bohužel trefil rybáře O., rybáře P., rybáře Q., rybáře R., rybáře S., rybáře T., rybáře U., rybáře V. a rybářku Dvojité V. Všichni na místě zahynuli. Kudrnáč, který měl oprátku přivázanou ke stavidlu, toto trhnutím lana utrhl, čímž způsobil protržení hráze a následnou povodeň, jež zatopila osm obcí pod kopcem a při níž zahynulo padesát sedm obyvatel utonutím, šest hlady a jeden přejedením. Plešatý Kudrnáč naštěstí vyvázl bez újmy na zdraví a v úterý mu bude předána zlatá plaketa s oceněním Živel roku.

Marně zapíral nafouklý muž z vesnice u jiné vesnice, že ukradl svému sousedovi jeden kus králíka králíkovitého. Kriminalisté nafouklého muže podrobili celé škále vyšetřování, včetně detektoru lži a přísaze na moutě kutě a nakonec jej usvědčili z jeho podlé lži tím, že mu nalezli v chrupu, konkrétně v otvoru v levé horní devítce, stopy DNA sena, jímž byl pohřešovaný králík vykrmován.

Píše: Sidonius Jiro

Sdílet:

Chceš víc humoru?

Máš rád humor a chceš ho dostávat až do schránky? Předplať si náš humoristický časopis Tapír