NEJZDRAVĚJŠÍ WEB V ČR – 0 % tuku, 0 % cukru, 0 % koronaviru, 100 % humoru

Národnostní menšina občanů nazelenalé pleti demonstrovala včera v dopoledních hodinách před úřadem vlády v hlavním městě. Protestovala proti diskriminaci občanů nazelenalé pleti, konkrétně proti odmítání obsluhy ze strany personálu restauračních zařízení, znemožňování pití alkoholických nápojů na veřejnosti a spaní za bílého dne kdekoliv. Národnostní menšině nazelenalých se též nelíbí skutečnost, že vláda zvýšila sazbu DPH u malých panáků a větších lahví Ironu. Demonstrace se k večeru pokojně rozešla do svých domovů a parků poté, co byla ujištěna nazelenalým mluvčím vlády, že občané nazelenalé pleti nejsou v našem státě národnostní menšina, nýbrž národnostní většina.
Ve středně starém skladišti čtyřprocentního nábytku byli tehdy a tehdy nalezeni opravdu náhodně kolemjdoucí hlídkou protistátní policie dva gayové, oba homosexuální orientace. Po nezbytném základním zajištění stop bylo zjištěno, že první z gayů je průměrně teplý, avšak druhý z nich je nadprůměrně studený. Dalším vyšetřováním bylo shledáno, že první z této dvojice se nachází v nervovém šoku, zatímco druhý se jeví absolutně bez šoku a to i po důsledném ohmatání. Po důkladném křížovém výslechu, při němž se vyšetřovaný až prohýbal v kříži se tento prvně jmenovaný, jinak orientovaný podezřelý stal tak dezorientovaným, že se přiznal, že svého registrovaného partnera ze žárlivosti utloukl kusem růžového molitanu.
Majitel lesního polesí odtud až tamhle, onehdy, v klidu při vykonávání velké potřeby, jež naň přišla při obchůzce jeho lesního polesí, náhle zjistil, že sedí a tlačí na holé pláni, neboť mu někdo vyklučil polesí. Tím byl vystaven posměchu obyvatel okolních vesnic, kteří ho při jeho počínání, úplně náhodou, všichni sledovali dalekonosnými dalekohledy, čímž utrpěl společenskou újmu nevyčíslitelné hodnoty. Jako podezřelý byl zadržen majitel místní párátkárny, jejíž produkce sedmi set párátek, v posledních dvou dnech, přesné
odpovídala počtu vykácených dřevnatých stromů. Policejní specialisté ze složky ÚPVDZ (Útvar Pro Vyšetřování Dřevěných Záležitostí) podezřelého muže zadrželi a při důkladném výslechu, za použití dřevěných donucovacích prostředků, jej dokonale vytěžili. Hypotetický pachatel se po tomto úspěšném vytěžení přiznal, že les skutečně vytěžil. 

Píše: Sidonius Jiro

Sdílet:

Chceš víc humoru?

Máš rád humor a chceš ho dostávat až do schránky? Předplať si náš humoristický časopis Tapír