NEJZDRAVĚJŠÍ WEB V ČR – 0 % tuku, 0 % cukru, 0 % koronaviru, 100 % humoru

Tragicky skončila rozmíška mezi dvěma seniory v domově důchodců v sousedním městě. Spor, který vznikl mezi oběma bratry, jednovaječnými dvojčaty, Karlem V. (107 let) a Karlem W. (107 let), započal již v roce 1921 a vyvrcholil právě minulý pátek, kdy Karel V. opět, po opakované výzvě po sto letech, odmítl vrátit svému bratru duhovou kuličku, o kterou ho v roce 1911 nepoctivě ožulil. Karel W. ho proto, pod vlivem morfia, v návalu vzteku odpojil přístrojů.
Dva obzvlášť otrlí lapkové se v noci, z jednoho dne na druhý, vloupali do výrobny uzenin firmy Vařbuřt, kde pod rouškou tmy zcizili různé druhy surovin, připravené na mletí k výrobě uzenin. Přivolaní příslušníci policie ráno na místě vyšetřili, že se jednalo o osm gramů vepřového masa, dva a půl kilogramu kůží, půl kilogramu chrupavek, sedm kilogramů mouky, jednoho psa, dva kocoury a jednu myš myšatou, chlupatou, dlouhoocasatou. Firmě Vařbuřt tak vznikla škoda, odpovídající výši ceny dvaceti kilogramů gothajského salámu.
Další případ domácího násilí musela řešit hlídka mravnostní městské policie ve městě, ležícím naproti městu, jež je protější našemu městu. Devadesátiletá Dorota K., trpící silnou anorexií, tam surovým způsobem, za pomoci fyzické síly, vyžadovala neurvale sex po svém osmadvacetiletém vnukovi Milouši K., kulturistovi z povolání. Ten se sice chtivé babce dokázal jakž takž ubránit, ale v obavě o svou další poctivost, byl nucen zavolat hlídku, jež převezla výtečnici k dalšímu vyšetřování a její oběť, s odřenýma ušima, k dalšímu ošetřování.

Píše: Sidonius Jiro

Sdílet:

Chceš víc humoru?

Máš rád humor a chceš ho dostávat až do schránky? Předplať si náš humoristický časopis Tapír