NEJZDRAVĚJŠÍ WEB V ČR – 0 % tuku, 0 % cukru, 0 % koronaviru, 100 % humoru

Galerie kresleného humoru v nových prostorech.

Možná si vzpomenete na seriál Most!
Mimochodem na ČSFD má hodnocení 84%. A možná je vám povědomý název Severka. Tak právě tam se přesunula Malá Galerie kresleného humoru. Ano, je to tak, jsme v Mostecké restauraci Severka a máme tam dokonce mnohem více prostoru.

(pozn. redakce: Před tím, byla galerie kresleného humoru v “Pizza Classic Most”, ale z technických důvodů tato spolupráce musela být ukončena)

Začalo to tak trochu náhodou. Když jsem dozvěděl, že pizzerie končí (Zdendo, drž se!) začal jsem se poohlížet po novém místě. A jednoho dne jsem si šel do hospody koupit knedlík. Já běžně chodím do hospody na knedlík, víte? Tam mě to napadlo. Zeptám se a co se může stát. Maximálně řeknou ne, nic víc. Tak jsem požádal, že bych rád mluvil s nějakým vedoucím nebo majitelem. Trochu je to zaskočilo. Hned jsem ale dodal, že si nejdu na nic stěžovat. Když přišel pan šéf, ihned jsem mu řekl, že mu nechci nic prodat, ani mu vnutit nějaké pojištění. Myslím, že se mu trochu ulevilo, ale třeba se mi to jen zdálo. No, nebudu to zbytečně natahovat. Pan šéf souhlasil a nad přinesenými kreslenými vtipy se i pobavil.
A Malá Galerie kresleného humoru je od té doby v Mostecké restauraci Severka. Takže, až se tam půjdete najíst a vaří fakt dobře, nebo si zahrát kulečník a dát si pár piv, mrkněte se tam i na kreslené vtipy našich kreslířů. A pamatujte, sranda musí být, i kdyby na řízek nebylo.
František Žigrai

Sdílet:

Chceš víc humoru?

Máš rád humor a chceš ho dostávat až do schránky? Předplať si náš humoristický časopis Tapír