NEJZDRAVĚJŠÍ WEB V ČR – 0 % tuku, 0 % cukru, 0 % koronaviru, 100 % humoru

 

Velmi tragickou tragédií skončil život známého disidenta a odpůrce nikomunicstického režimu pana A. CH. z Protivína. Tento, nikomunicstickým režimem, pronásledovaný občanský aktivista se již kolem roku 1987 stáhl do ústraní své protivínské dvojgaráže s přístavkem a od té doby o něm nikdo neslyšel, ani jej nikdo nespatřil, ani neviděl. Pan A. CH. totiž celou dobu usilovně pracoval na výrobě osobního tanku, s nímž by mohl bezpečně ilegálně překročit totalitní hranice do svobodného světa a rychle podat svědectví o praktikách vládnoucí garnitury, než tato vymře sešlostí věkem. Tento jeho chvályhodný záměr se mu podařilo uskutečnit, když se mu po dlouhém, technicky vyčerpávajícím, čase povedlo tank zkonstruovat a prorazit s ním závoru v Rozvadově. Bohužel se psal již rok 2008 a jediná závora v Rozvadově byla na dvůr místních technických služeb. Když to zklamaný A. CH. zjistil, namířil hlaveň tanku proti sobě a stiskl spoušť.

Poněkud chaoticky působila policejní akce namířená proti provozování prostituce na silnici ÉÉ 50 ve známé obci Bubí. Prostitutky zde odmítly zaplatit mnohatisícové pokuty a za takto uspořené peníze si nechaly ušít policejní uniformy, v nichž se producírovaly po této silnici neřesti a takto se nabízely kolemjedoucím západoevropským řidičům, kterým se tato kostýmová inovace očividně líbila a silně na ni reflektovali. Skutečným policistům potom tedy nezbylo, aby se odlišili od lehkých děv, než se převléci do policejních silonek, minisukní a vysokých podpatků a takto maskováni, dopadat příslušnice nejstaršího povolání při činech. Někteří policisté byli spatřeni též v odjíždějících automobilech chtivých cizinců a bylo zaprotokolováno, že se vraceli s poměrně vysokou hotovostí, jež jim bude zdaněna a výtěžek bude použit na nákup nových moderních pendreků s vestavěným vibračním zařízením.

Kuriózní případ dopravního přestupku zaznamenali policisté z útvaru popravní policie. Při běžné popravní kontrole narazili na osmnáctiletého řidiče CH. CH., který jim, při testu na alkohol, nadýchal 1,8 promile alkoholu, přestože tvrdil, že v životě nepil, neboť se narodil bez úst a obou rukou. Hloubkovým vyšetřováním bylo zjištěno, že atypický řidič nelže, neboť jeho matka měla v okamžiku porodu v krvi 62,4 promile alkoholu a že se tedy v jeho případě jedná pouze o alkohol zbytkový, který z něj za osmnáct let ještě nestačil vyjít. Bylo tedy rozhodnuto o jeho internaci na záchytné stanici, kam byl bezprostředně na to okamžitě popraven.

Píše: Sidonius Jiro

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Chceš víc humoru?

Máš rád humor a chceš ho dostávat až do schránky? Předplať si náš humoristický časopis Tapír