NEJZDRAVĚJŠÍ WEB V ČR – 0 % tuku, 0 % cukru, 0 % koronaviru, 100 % humoru

Pizza s vtipem - pizzerie a galerie kresleného humoru v jednom

Čas od času se v Mostě děje něco zajímavého. Kostel na kolečkách, akce v Kauflandu, zatoulané kotě a taky jedna pizzerie, kde si můžete dát pizzu a při čekání, než ji pro vás upečou, se pobavit nad kreslenými vtipy. Sortiment je v obou případech prostě skvělý. Dvě desítky pizz, kde nechybí osvědčená Margharita, Hawai nebo Šunková, doplňují netradiční sladké pizzy. Ano i já se divil, ale ochutnal jsem a pochutnal si. 

Byla by to vlastně pizzerie jako každá jiná, kdyby tam ovšem nebylo něco na víc. A tím na víc je malá galerie kresleného humoru. Je opravdu malá. Tak malá, že by mohla být z fleku v Guinnessově knize rekordů. Jo a jmenuje se “Malá galerie kresleného humoru”. Je zřejmé, že organizátoři hýří fantazií. A proč pizza s vtipem? Protože s krabicí si odnesete nejen pizzu ale i kreslený vtip. 

Takže pokud jste náhodou z Mostu, nebo jste se shodou okolností v Mostě octli, můžete navštívit “Pizza Classic Most” a pobavit se nad kreslenými vtipy mnoha autorů “Klubu Kreslířů a Humoristů – Tapír”.

František Žigrai

Sdílet:

Chceš víc humoru?

Máš rád humor a chceš ho dostávat až do schránky? Předplať si náš humoristický časopis Tapír